Benvinguda de la Presidenta

Em complau donar-vos la benvinguda al web de la Federació Catalana d’entitats d’ajuda al Drogodependent.

Com a Federació varem néixer l’any 1985, però ja feia temps que molts de nosaltres treballàvem en aquest àmbit, teixint l’embrionari sector social del nostre país i atenent a aquelles persones afectades per la greu problemàtica de les drogodependències i a les seves famílies. Des de llavors que estem presents i a prop de la comunitat per tal de mediar en aquest escenari.

Després de quasi bé 26 anys, volem presentar amb aquest document una perspectiva àmplia de totes les entitats que formem part de l’àmbit de les drogodependències, ja sigui des de la vessant de l’atenció, la prevenció o la reinserció.

Volem que sapigueu qui som i quins són els valors que ens mouen, i sobretot, tot allò que venim oferint a la societat amb l’impuls de la implicació diària, la professionalitat d’una millora continuada i la creativitat de tots els nostres equips. Uns equips de professionals formats per liderar la tasca social que desenvolupem, però també, un ampli grup de voluntaris i voluntàries que des de la solidaritat i la implicació social ens han aportat una aproximació sensible i quotidiana a l’atenció del drogodependent i al treball amb les seves famílies.

I en la nostra tasca d’agent actiu present a l’administració i a la comunitat, hem esdevingut la veu d’aquelles persones afectades per la problemàtica de les drogodependències, entre els que trobem tant aquelles persones que han consumit drogues com les seves famílies i els seus entorns veïnals. Amb tots hem treballat i per tots seguirem esforçant-nos dia a dia. Així doncs, us convido a coneix-se’ns i a participar amb nosaltres.

 

Felisa Pérez Antón
Presidenta