Espai Ariadna: Claus en la intervenció directa en dones drogodependents que pateixen violència masclista i els seus fills i filles

dimecres, 9 setembre, 2015 - 09:00 fins 14:00

El 20 de novembre de 2013 va néixer l’Espai Ariadna i el seu equip vol celebrar que ja compten més d’un any amb una jornada de presentació de resultats i reflexió conjunta.

 

La jornada "Claus en la intervenció directa en dones drogodependents que pateixen violència masclista i els seus fills i filles. Primer any de l’espai Ariadna", organitzada per la Fundació Salut i Comunitat tindrà lloc el proper 9 de setembre a Barcelona de 9.00 a 14.30.

 

Des de l’inici d’aquest projecte, els professionals de l'Espai Ariadna han estat treballant per crear coneixement des de la pràctica diària en la intervenció amb dones que tenen aquesta doble problemàtica i els seus fill i filles.

 

La jornada comptarà amb un espai d’exposició de reflexions sobre el treball que venim realitzant a l’Espai Ariadna i altres espais de diàleg amb la xarxa de drogodependències, violència masclista, infància i altres on podrem compartir el coneixement i l’estat de la intervenció en aquesta doble problemàtica.

 

Descarregueu el programa provisional.

És necessària inscripció prèvia mitjançant aquest formulari ja que hi ha places limitades.

 

 

Tornar a Agenda: